Duik met ons terug in de tijd...
Boek nu!

 

Een oer-gezellig avondje uit!

 

 

STOUTE SPROOKJES LUNCH

Zoekt u een originele invulling voor de middag? Een paar uur ‘onder de pannen’ in een bijzondere ambiance? Tussen de middag even ontsnappen aan de grijze, grauwe realiteit? Tijdens de Stoute Sprookjes Lunch worden u en uw gasten op uw wenken bediend door Downloadkapje. Tinderella, Sneeuwtwitter en de rest. In onze kleurige Sprookjes Salon zet u 2 ½ uur uw zorgen aan de kant en laat u zich in de watten leggen door ons ervaren team. Een heerlijk drie-gangenmenu, een ruim assortiment aan drankjes en entertainment op maat garanderen een geslaagd uitje. Groepen vanaf 10 personen zijn welkom voor een lunch in besloten kring. In overleg met u stellen wij een menu en een programma samen dat geheel aansluit op uw wensen. Leuk voor een zakenbespreking, verjaardag, babyborrel enz. Veilig en verantwoord met een Inspiration Point knipoog.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

HET UURTJE VOORAF

De vroege vogel vangt de worm… Uw dinner theater aftrappen in besloten kring? Vooraf een drankje doen met de eigen groep? Een speech of huldiging? Wij hebben genoeg leuke ruimtes en hoekjes waar u de avond op passende wijze in kan luiden. Van een stijlvolle ontvangst met bubbels en bites tot meteen de beuk erin met onze gekke gangmakers. Vanaf € 10,- per uur inclusief drank en snacks. Bel gerust voor de mogelijkheden.

AFTERPARTY

Brabantse nachten zijn lang…. En ze worden nog langer als u er een borrel uurtje aan vast plakt in onze sfeervolle borrelhoek, het gezellig bruin café of de vrolijke Sprookjes Salon. Wij zorgen voor muziek naar keuze, voldoende drank en de nodige warme snacks. Ons team zorgt voor een waardige afsluiting van uw avondje Inspiration Point. Voor een uurtje naborrelen bedragen de kosten € 10,- p.p. (verlengen is mogelijk).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 45,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

BESLOTEN FEEST

Een feestavond in besloten kring behoort tot de vele mogelijkheden bij Inspiration Point. U geniet met uw eigen gezelschap van een avond op maat. Met of zonder dinner theater voorstelling. Samen met u creëren wij een party die geheel is afgestemd op uw wensen. Op de doordeweekse middag of avond en zondagmiddag of -avond kunt u al met een groep vanaf 50 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit vanaf 100 personen. Wij verzorgen met passie elke feestelijke gelegenheid.

Ook voor uw productpresentatie, vergadering, brainstormsessie of bedrijfsborrel bent u bij ons aan het goede adres. Met 1 grote theaterzaal en twee kleinere zaaltjes kunnen wij zowel grote als kleinere gezelschappen plaatsen.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

BRUILOFT

Op zoek naar een originele locatie voor uw bruiloft? Met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisend, goed georganiseerd en origineel bruiloftsfeest.

De theaterzaal op de begane grond is een unieke ruimte voor een feest en biedt ruimte aan 300 gasten. Maar ook voor kleinere groepen leent deze zaal zich prima. Met een grote dansvloer en theatrale uitstraling is dit een prachtig decor voor een onvergetelijke avond.

Op de eerste verdieping is er de Sprookjes Salon voor een prachtig diner of een kleine receptie of borrel. En in het bruin café is het goed toeven voor een groep tot 50 personen.

Wij denken graag mee met al uw plannen en niets is ons te gek. Maatwerk is onze passie dus maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

DE SPROOKJES SALON

Eenmaal over de drempel van onze Sprookjes Salon op de eerste verdieping komt u terecht in een andere wereld. Kleurig en bloemrijk met een moderne touch. Maar wat uw bezoek bijzonder zal maken zijn de sprookjesfiguren die ervoor zorgen dat u op eet- en drink-gebied niets tekort komt. Ze rennen, springen, swingen en zingen voor uw plezier.

    de Sprookjes Salon leent zich prima voor:
  • de Stoute Sprookjes lunch
  • een vergadering of bedrijfsborrel
  • een receptie
  • een bruiloftslunch of -diner
  • het Uurtje Vooraf of de After Party
Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

THEATERBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw relatiegeschenken of Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

U kunt zelf aangeven welk arrangement u cadeau wenst te doen en voor hoeveel personen. De bonnen zijn een jaar lang geldig.

Moest uw (bedrijfs-)feest afgelopen jaar worden uitgesteld en wilt u uw collega’s of medewerkers verrassen met het vooruitzicht op een feestje? Wij komen graag in vol ornaat & zingend onze feestelijk verpakte TheaterBonnen afleveren als tegoed voor een spetterend feest met alles erop en eraan. Bij een afname van minimaal 25 TheaterBonnen bezorgen onze show-koeriers de TheaterBon goody bags gratis binnen een straal van 25 kilometer van Valkenswaard. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.