THEATERBON

Houd mij op de hoogte van leuke acties en evenementen

De TheaterBon
Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw relatiegeschenken of Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

U kunt zelf aangeven welk arrangement u cadeau wenst te doen en voor hoeveel personen. De bonnen zijn een jaar lang geldig.

Moest uw (bedrijfs-)feest afgelopen jaar worden uitgesteld en wilt u uw collega’s of medewerkers verrassen met het vooruitzicht op een feestje? Wij komen graag in vol ornaat & zingend onze feestelijk verpakte TheaterBonnen afleveren als tegoed voor een spetterend feest met alles erop en eraan. Bij een afname van minimaal 25 TheaterBonnen bezorgen onze show-koeriers de TheaterBon goody bags gratis binnen een straal van 25 kilometer van Valkenswaard. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en een factuur. Wij brengen €9,50 in rekening voor het verzenden van uw TheaterBon per post.

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

ARRANGEMENT 1 € 60,-
Het arrangement inclusief bier, wijn en frisdrank (zonder sterke drank/speciale bieren) op de Zorgzame Helden avonden

ARRANGEMENT 2 € 65,-
Het arrangement inclusief bier, wijn en frisdrank (zonder sterke drank/speciale bieren) op doordeweekse dagen en zondagen

ARRANGEMENT 3 € 75,-
Het arrangement inclusief bier, wijn en frisdrank (zonder sterke drank/speciale bieren) op vrijdag en zaterdag. Het arrangement inclusief sterke drank/speciale bieren op doordeweekse dagen en zondagen

ARRANGEMENT 4 € 80,-
Het arrangement inclusief sterke drank/speciale bieren op doordeweekse dagen en zondagen

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.