Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!
Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste plannen, speciale aanbiedingen en laatste wetenswaardigheden. Kijk ook op onze social media als u ons in de gaten wil houden.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2021

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden een korting van maar liefst € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. Als knuffelen nog niet is toegestaan dan halen we alle alternatieven uit de kast om jullie de lof te geven die jullie verdienen.

ZONDAG MATINEE 14.00-18.00

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor € 55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 45,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

EVOLUTIE: (Na)Zomer Aanbieding

(op aangegeven data van 1 tot 20 september)
Lekker nazomeren tijdens een bruisende voorstelling met lekker eten & drinken en een hoop plezier.

Voor een luchtig prijsje bieden wij een vier uur durend programma van zang, dans en hilariteit inclusief een uitgebreid dinerbuffet met voor- en nagerecht. Voeg daar de nodige drankjes aan toe en u heeft een wervelende avond uit met alles erop & eraan.

De kosten bedragen € 45,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port & Martini
Van 19.00 tot 23.00 leggen wij u in de watten!

Boek hier uw tafel

25 & 26 DECEMBER

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal klinken de kerstklokjes en is de sfeer gewoonweg magisch. U wordt verwelkomd met een kerst cocktail en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet. De deuren gaan op 1e & 2e kerstdag om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen op beide dagen € 75,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 85,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 50,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Oud & Nieuw staat dit jaar in het teken van de nieuwe show die in het najaar van 2021 in première zal gaan. Om een verloren jaar in te halen zijn wij van plan u van begin tot het einde mee te slepen in een feestelijke wervelwind van muziek, dans en verwennerij. Overvloed staat op het menu! Van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket tot de spectaculaire showstukken. En vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, (hopelijk) knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).