Er is altijd een reden voor een feestje!
Bij Inspiration Point is elke show natuurlijk een feest. Maar soms zijn we in een dolle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Of wij maken van een feestdag echt een FEEST-dag! Op deze pagina vindt u leuke acties en ook alles over de matinées en feestdagen.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2022

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer, onderwijs en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden geven wij een korting van maar liefst € 5,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. Als knuffelen nog niet is toegestaan dan halen we alle alternatieven uit de kast om onze helden de lof te geven die ze verdienen. De Zorgzame Helden avonden staan in het lichtgroen aangeduid op de agenda. Boeken maar!

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat een feestje op de middag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show met veel humor. Ook ’s middags gaat de rem eraf en de polonaise door de keuken. Er wordt door jong en oud gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €60,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

DE HORECA MAANDAG IS BACK!!!

Na een woelige periode merken wij dat de vraag naar onze maandagavonden weer toeneemt. Voor een vriendelijke prijs kun je weer helemaal los. Een spetterende nieuwe show, een heerlijk uitgebreid dinerbuffet en een ruim drankassortiment zorgen voor een bruisende aftrap van de week. Natuurlijk is de maandag niet alleen voor de horeca. Iedereen is welkom om mee te feesten in een ambiance waar weer alles kan en mag.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor uw boeking.
ZORGZAME HELDEN ACTIE
ZONDAG MATINEE
DE HORECA MAANDAG IS BACK

Zondag 25 December: A Christmas Wedding

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is altijd spectaculinair! Maar na twee jaar zonder kerstfeest moet dit jaar alles overtreffen. De voorstelling ‘Hotel de Beautel: Leven in de Trouwerij’ wordt in een kerstjasje gegoten voor een avond om nooit te vergeten. Bereid u voor op een waanzinnig kerstdiner met de hilarische & hysterische families de Beautel en Geijn. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet.

De deuren gaan op 1e Kerstdag om 19.00 open en de show duurt tot 23.30. De kosten bedragen €80,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en €95,- p.p. (inclusief sterke drank, speciale biertjes en Prosecco). Bij de bevestiging van uw boeking ontvangt u tevens een dresscode onder het motto ‘alles mag, niets moet’.

31 DECEMBER OUD & NIEUW

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 1.30. De kosten bedragen €95,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

1 TOT 4 MAART 2023: De Try-Outs

Het is weer tijd voor een nieuwe show! De 28e editie van het dinner theater moet u natuurlijk weer gaan verrassen en verbazen. Wij zijn druk bezig om er een waanzinnig feest van te maken. Festival of Dreams: Bazaar Bizar heeft alle ingrediënten voor een bijzondere showcocktail. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart kunt u de eerste uitvoeringen meemaken. Zal het allemaal even soepel lopen? Waarschijnlijk niet! Zal er veel gelachen worden? Gegarandeerd!

Wij beloven u in elk geval een perfecte culinaire omlijsting en een mooie primeur. Wij maken van onze try-outs altijd een bijzondere happening dus zorg dat u er bij bent. De kosten bedragen €70,- p.p. voor het arrangement zonder de speciale bieren en sterke drank en €85,- p.p. voor het arrangement mét speciale bieren en sterke drank. Tot volgend jaar?
VALENTIJNSDAG
EERSTE PAASDAG
MOEDERDAG