Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!
Bij Inspiration Point is elke show natuurlijk een feest. Maar soms zijn we in een dolle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Of wij maken van een feestdag echt een FEEST-dag! Op deze pagina vindt u leuke acties en ook alles over de matinées en feestdagen.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2023

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer, onderwijs en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden geven wij een korting van maar liefst € 5,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. We halen op deze avonden alles uit de kast om onze helden de lof te geven die ze verdienen. Maar natuurlijk is iedereen welkom. De Zorgzame Helden avonden staan in het lichtgroen aangeduid op de agenda. Boeken maar!

ZONDAG MATINEE 14.00-18.00

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €65,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

25 December 2024: Een Bizar Kerst Spektakel

Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is altijd spectaculinair! Maar in 2023 hebben we zin om groots uit te pakken. De voorstelling ‘Bazaar Bizar: Festival of Dreams’ wordt in een kerstjasje gegoten voor een avond om nooit te vergeten. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet.

De deuren gaan op 1e Kerstdag om 19.00 open en de show duurt tot 23.00. De kosten bedragen €80,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en €95,- p.p. (inclusief sterke drank, speciale biertjes en Prosecco). Bij de bevestiging van uw boeking ontvangt u tevens een dresscode onder het motto ‘alles mag, niets moet’.