Er is altijd een reden voor een feestje!
Bij Inspiration Point is elke show natuurlijk een feest. Maar soms zijn we in een dolle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Of wij maken van een feestdag echt een FEEST-dag! Op deze pagina vindt u leuke acties en ook alles over de matinées en feestdagen.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2022

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer, onderwijs en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden geven wij een korting van maar liefst € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. Als knuffelen nog niet is toegestaan dan halen we alle alternatieven uit de kast om onze helden de lof te geven die ze verdienen.

ZONDAG MATINEE 14.00-18.00

Wie had gedacht dat een feestje op de middag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show met veel humor. Ook ’s middags gaat de rem eraf en de polonaise door de keuken. Er wordt door jong en oud gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 45,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 tot 12 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

DE HORECA MAANDAG IS BACK!!!

Na een woelige periode merken wij dat de vraag naar onze maandagavonden weer toeneemt. Voor een vriendelijke prijs kun je weer helemaal los. Een spetterende nieuwe show, een heerlijk uitgebreid dinerbuffet en een ruim drankassortiment zorgen voor een bruisende aftrap van de week. Natuurlijk is de maandag niet alleen voor de horeca. Iedereen is welkom om mee te feesten in een ambiance waar weer alles kan en mag.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor uw boeking.
ZORGZAME HELDEN ACTIE
ZONDAG MATINEE
DE HORECA MAANDAG IS BACK

IN VOLLE (HEMEL)VAART

woensdag 25 mei 19.00-23.00
Ook op de avond voor Hemelvaart is het altijd een gezellige boel in ons zaaltje van plezier. Gewoon omdat het kan en mag midden in de week decadent genieten. Naast het wijnen, wijnen, wijnen is het ook nog deinen, deinen, deinen geblazen op de gezellige klanken van onze melodieuze mafketels.

Wij presenteren zoals altijd een bruisende show met voor ieder wat wils en een heerlijk staaltje kookkunst uit eigen keuken. Het buffet wordt uitgebreid met een voor- en nagerecht en een drankassortiment naar keuze.

Wilt u ook in hemelse sferen vertoeven? boek nu!

25 & 26 DECEMBER

(Première Dinner Theater 2022)
Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal beleeft u de première van onze nieuwe show. U wordt verwelkomd met een glaasje bubbels en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet. De deuren gaan op 1e & 2e kerstdag om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen op beide dagen €75,- p.p. incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en €85,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u €55,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen €90,- p.p. (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).
VALENTIJNSDAG
EERSTE PAASDAG
MOEDERDAG