Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!
Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste plannen, speciale aanbiedingen en laatste wetenswaardigheden. Kijk ook op onze social media als u ons in de gaten wil houden.

ZORGZAME HELDEN ACTIE 2021

Na deze heftige tijd hebben de vele toppers uit de zorgsector, van de politie, brandweer en defensie wel een mega-uitje verdiend. Op deze avonden een korting van maar liefst € 10,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Wij presenteren een bruisende show met heerlijk eten & drinken en veel humor. Als knuffelen nog niet is toegestaan dan halen we alle alternatieven uit de kast om jullie de lof te geven die jullie verdienen.

ZONDAG MATINEE 14.00-18.00

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor € 55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 45,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

DE HORECA NIGHT IS BACK!!!

Na een woelige periode merken wij dat de vraag naar onze maandagavonden weer toeneemt. Voor een vriendelijke prijs kun je weer helemaal los.
Een spetterende nieuwe show, een heerlijk uitgebreid dinerbuffet en een ruim drankassortiment zorgen voor een bruisende aftrap van de week.
Natuurlijk is de maandag niet alleen voor de horeca. Iedereen is welkom om mee te feesten in een ambiance waar weer alles kan en mag.

Kijk op de agenda voor de beschikbare data en boek nu!

25 & 26 DECEMBER

(Première Dinner Theater 2022)
Jingle Bells, Jingle Bells…. Kerst bij Inspiration Point is een feest voor jong en oud. In een sfeervol gedecoreerde theaterzaal klinken de kerstklokjes en is de sfeer gewoonweg magisch. Het is dubbel feest want wij presenteren met Kerst de gloednieuwe voorstelling van 2022. De titel en het thema worden op 1 oktober as. onthuld. Dit jaar wordt u warm onthaald met een kerstcocktail en getrakteerd op een extra-feestelijk dinerbuffet met voor- en nagerecht. Voeg daarbij de spanning & sensatie van een bruisende show en uw Kerst kan niet meer stuk.

De deuren gaan op 1e & 2e kerstdag om 19.30 open en de show duurt tot 0.00. De kosten bedragen op beide dagen € 75,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 85,- p.p. (inclusief sterke drank, speciaal bier, en Prosecco). Voor kinderen onder de 12 jaar betaalt u € 50,- p.p. (minimum leeftijd 8 jaar).

31 DECEMBER OUD & NIEUW

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Oud & Nieuw staat dit jaar in het teken van de nieuwe show die in het najaar van 2022 in première zal gaan. Om een verloren jaar in te halen zijn wij van plan u van begin tot het einde mee te slepen in een feestelijke wervelwind van muziek, dans en verwennerij. Overvloed staat op het menu! Van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket tot de spectaculaire showstukken. En vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, (hopelijk) knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 1.30. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

VALENTIJNSDAG

maandag 14 februari 2022 19.00-23.00
Een commercieel feest? Welnee! Elke reden om je geliefde eens flink te verwennen is een goede reden. Met Valentijnsdag nemen wij die taak uit uw handen en omringen wij uw geliefde met romantiek, lekker eten & drinken en een heerlijk avondje met show & spektakel.

En de nieuwe show van 2022 staat toevallig in het teken van... liefde

Laat uw hart spreken en reserveer nu!

EERSTE PAASDAG

Zondag 17 april 18.00-22.00
Voor velen is Eerste Paasdag bij Inspiration Point een traditie geworden. Elk blij ei wordt nog blijer van de dwaze capriolen die wij op deze avond uit de kast halen. Het begint natuurlijk met het gezamenlijk eieren zoeken en eindigt met de verkiezing van ‘Ei van het Jaar’. Daar tussenin presenteren wij onze inspirerende voorstelling met een heerlijke culinaire omlijsting en de nodige vochtige versnaperingen.

Wees er als de kippen bij en boek nu uw plaatsen!

MOEDERDAG

Zondag 8 mei 14.00-18.00
Van Moederdag maken we bij Inspiration Point een feest voor jong en oud! Tijdens deze wervelende middagvoorstelling staat onze energieke cast paraat om u te entertainen van aankomst tot afscheid. Maar de hoofdrol is op deze middag natuurlijk weggelegd voor alle moeders. Dat begint al met een glaasje bubbels bij aankomst en eindigt met een leuke attentie bij het vertrek.

Verras uw moeder, oma, tante enz. dit jaar met een onvergetelijk middagje zang, dans en komedie met een heerlijke (laat) lunchbuffet inclusief voor- en nagerecht.

Reserveer nu want niets is te goed voor moeder, toch?

IN VOLLE (HEMEL)VAART

woensdag 25 mei 19.00-23.00
Ook op de avond voor Hemelvaart is het altijd een gezellige boel in ons zaaltje van plezier. Gewoon omdat het kan en mag midden in de week decadent genieten. Naast het wijnen, wijnen, wijnen is het ook nog deinen, deinen, deinen geblazen op de gezellige klanken van onze melodieuze mafketels.

Wij presenteren zoals altijd een bruisende show met voor ieder wat wils en een heerlijk staaltje kookkunst uit eigen keuken. Het buffet wordt uitgebreid met een voor- en nagerecht en een drankassortiment naar keuze.

Wilt u ook in hemelse sferen vertoeven? boek nu!