CORONA-PROOF?

Is het toeval dat één van de shows van dit jaar draait om de ‘ontwikkeling’ van de mens? En dat er net dít jaar wereldwijd een virus uitbreekt dat deze ontwikkeling even stil legt? Is het toeval dat de pandemie ons met andere ogen heeft laten kijken naar de zin en onzin van het leven? Een virtuele blik op de evolutie van de mens met een flinke korrel zout geserveerd. Dat is ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’.

Onze aangepaste voorstellingen ‘Evolutie’ en ‘Het Leven kan een Sprookje zijn’ voeren u mee op een muzikaal en theatraal avontuur. Alle zintuigen worden geprikkeld en de lachspier krijgt een flinke training.

 

Onder de meest hygiënische omstandigheden zorgen wij voor een heerlijk koud en warm buffet van dagverse producten uit eigen keuken. Dit wordt op een zeer originele en verantwoorde manier uitgeserveerd en zal zelfs de grootste smulpaap kunnen bekoren. Natuurlijk kunnen allergieën en intoleranties nog steeds vooraf worden doorgegeven.


Download hier de Flyer

Reserveren is verplicht.

DINNER THEATER 2021

In 2021 nemen wij u mee terug naar de oorsprong van onze voorsprong. Van ‘back to basic’ in het Stenen Tijdperk naar de grenzeloze mogelijkheden van het heden. U maakt kennis met uw verre voorouders en de manier waarop zij zich door de eeuwen heen hebben ‘ontwikkeld’. Want terwijl u ogen & oren tekort komt tijdens dit adembenemend spektakel rijst bij ons allen de vraag: zijn wij er wel op vooruitgegaan? Waanzinnige kostuums, originele & gevarieerde muziek, artistieke fysieke & theatrale uitspattingen: alles komt voorbij tijdens dit 4 uur durend kijkspel waarin u als gast wordt meegezogen.
Evolutie:
Terug naar de oersprong
Maar nog altijd onder het motto: Alles Mag, niets Moet!

Tijdens ‘Evolutie’ presenteren wij met trots een nieuwe culinaire omlijsting. Het met zorg samengestelde buffet komt tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. Het voor- en nagerecht presenteren wij aan tafel en de drankjes worden met een stralende lach geserveerd.

Bent u ook toe aan een ‘oer’-gezellig avondje uit?

Download hier de Flyer

Trek de stoute sandalen aan en reserveer nu.

DE KOSTEN

De kosten op vrijdag- en zaterdagavond:
inclusief drank € 65,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 75,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

De kosten op de doordeweekse avond en zondag:
inclusief drank € 55,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 65,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

!!! Per gezelschap kunt u 1 arrangement kiezen. Het is wel mogelijk om het basis arrangement uit te breiden met sterke drank, speciale bieren & Prosecco op basis van nacalculatie!!!

DE TIJDEN

 Doordeweeksvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Einde:
19.00
23.00
19.30
00.00
18.00
22.00
14.00
18.00

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

  • Elk jaar met Kerst een splinternieuwe show
  • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
  • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
  • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
  • U zit altijd met uw gezelschap aan een eigen tafel of eigen tafels
  • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
  • Wij houden rekening met dieetwensen (allergieën & intoleranties)

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Een uitgebreid vis- en saladebuffet, heerlijke vleesgerechten en rijst, pasta en aardappelgarnituren. Vooraf serveren wij een soepje met stokbrood en als toetje een softijsje en koffie/thee met zoete lekkernijen. Heeft u suggesties of aanmerkingen? De feedback van onze gasten is erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.