INSPIRATION POINT OP LOCATIE

Op zoek naar entertainment op niveau? Formeel of met een vette knipoog? Voor een half uurtje vermaak of een avondvullende show? Op een groot podium, in de tuin of op het terras? Wij hebben een originele en artistieke aanvulling voor elke locatie, elke insteek en elk evenement.

    Denk aan ons als u op zoek bent naar:
  • knotsgekke typetjes en animators
  • gastheren en gastvrouwen met de X-factor
  • zangers en zangeressen voor uw feest, receptie, business borrel, festival of op het terras
  • een avondvullende en interactieve show met zang, dans en cabaret
  • spetterende showblokken afgewisseld met sets van een ervaren d.j.
De artiesten van Inspiration Point zijn veelzijdig, flexibel en bedreven in het entertainen van grote en kleine gezelschappen. Zij geven voor elk evenement de volle 100%.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden voor op uw locatie.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier voor meer informatie.

DEUNTJE AAN DE DEUR

een cadeau waar muziek in zit!
Wat is er nou leuker dan een jarige of bruidspaar, een jubilaris of pensionaris, familie, vriend of collega écht te verrassen? Op het werk, bij de sportschool, bij de kapper of gewoon thuis. Onze dynamische duo’s gaan op pad gewapend met een flinke dosis humor en een mooie stem om onverwacht een klein feestje te bouwen.

Aan de deur krijgt de geluksvogel een lekker flesje wijn, een passend gedicht en daarna een muzikale ode. U bepaalt zelf of het Deuntje aan de Deur een chique of ludiek tintje krijgt. Een Hollandse meezinger, een gevoelige ballade, een mooi musicalnummer: alles kan!

U kunt een Deuntje aan de Deur laten bezorgen voor een bedrag vanaf € 200,- exclusief de vervoerskosten. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor úw Deuntje.

Uw Deuntje aan de Deur kan eventueel uitgebreid worden met o.a. een fleurig boeket of een gezellige borrelplank. Er zijn vele mogelijkheden voor een Deuntje op maat.

Let Op! Een Deuntje aan de Deur is een kleinschalig optreden aan de deur of in de tuin voor maximaal 10 personen. Wenst u een optreden voor een groter gezelschap te boeken informeer dan naar de vele mogelijkheden.

Mail, bel 040-2110679 of klik hier om uw Deuntje aan de Deur te boeken.
INSPIRATION POINT OP LOCATIE
BOA'S OP LOCATIE
INSPIRATION POINT THEATERBON OP LOCATIE