INFORMATIE

Houd mij op de hoogte van leuke acties en evenementen

INSPIRATION POINT OP LOCATIE

Op zoek naar entertainment op niveau? Formeel of met een vette knipoog? Voor een half uurtje vermaak of een avondvullende show? Op een groot podium, in de tuin of op het terras? Wij hebben een originele en artistieke aanvulling voor elke locatie, elke insteek en elk evenement. De artiesten van Inspiration Point zijn veelzijdig, flexibel en bedreven in het entertainen van grote en kleine gezelschappen. Zij geven voor elk evenement de volle 100%.

BRUILOFT

Op zoek naar een originele locatie voor uw bruiloft? Met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisend, goed georganiseerd en origineel bruiloftsfeest. Wij denken graag mee met al uw plannen en niets is ons te gek. Maatwerk is onze passie dus maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

BESLOTEN FEEST

Een feestavond in besloten kring behoort tot de vele mogelijkheden bij Inspiration Point. U geniet met uw eigen gezelschap van een avond op maat. Met of zonder dinner theater voorstelling. Samen met u creëren wij een party die geheel is afgestemd op uw wensen.

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.