FAQ

Hopelijk vindt u het antwoord op al uw vragen over Inspiration Point op onze website. Heeft u echter nog vragen die hier niet beantwoord worden neem dan gerust contact op. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord.

U kunt ons bellen op 040-2110679 of mailen naar info@inspiration-point.nl.
Reserveren kan telefonisch of via de website. Wanneer u via de website reserveert ontvangt u een bericht dat uw aanvraag is ontvangen. Vervolgens sturen wij u een bevestiging van uw boeking. Uw boeking ligt dan vast. Wanneer u telefonisch reserveert dan ontvangt u van ons een bevestiging die getekend retour gezonden moet worden. Na ontvangst van de getekende bevestiging ligt uw boeking vast.
Vier weken voor de showdatum ontvangt u van ons een factuur. Tot twee weken voor de showdatum kunt u nog kleine wijzigingen doorgeven. U ontvangt dan een aangepaste factuur. De betaling van uw arrangement dient u uiterlijk een week voor de showdatum te voldoen.
Op doordeweekse dagen gaan de deuren om 18.30 open en begint de show om 19.00. Deze duurt tot 22.30. Op vrijdag en zaterdag gaan de deuren om 19.00 open en begint de show om 19.30. Deze duurt tot 23.00. Op zondag gaan de deuren om 18.00 open en begint de show om 18.30. Deze duurt tot 22.00.
Er is een gratis parkeerterrein tegenover het theater. Ook in de parkeervakken langs de weg kunt u gratis parkeren tenzij anders is aangeduid. Chauffeurs van touringcars en bussen kunnen de gasten tegenover het theater laten uitstappen. Zij kunnen contact opnemen voor de parkeermogelijkheden.
Ons pand is prima toegankelijk voor iedereen. De begane grond is nagenoeg drempelvrij. Er is een toiletcabine met beugel maar geen invalidentoilet aanwezig. Indien u in een rolstoel zit of slecht ter been bent dan verzoeken wij u dit te melden bij uw reservering. Wij zullen dan alles in het werk stellen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De borrelruimtes op de eerste verdieping zijn niet bereikbaar met een rolstoel.
Wij zijn trots op onze flexibiliteit als het gaat om dieetwensen (vegetarisch, veganistisch) en allergieën. Wanneer u vooraf uw bijzonderheden doorgeeft dan zullen wij alles in het werk stellen voor een onbezorgde culinaire ervaring.
Ja en nee. Wij hanteren een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Houdt u er rekening mee dat het Dinner Theater geen kindershow is. Stevig taalgebruik en een licht pikante inhoud mogen verwacht worden. Er is, met uitzondering van Kerst, dan ook geen apart kinderarrangement. Wij beseffen dat kinderen er bij speciale gelegenheden (gouden bruiloft, jubileum enz.) bij horen en verzoeken u dan ook bij het reserveren te melden als er jonge kinderen meekomen. Baby’s en peuters worden uit veiligheidsoverwegingen nooit toegelaten tot de voorstelling. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Op de doordeweekse middag of avond alsmede de zondagmiddag of -avond kunt u met een groep vanaf 75 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit met een groep vanaf 200 personen. Wij verzorgen met passie elke feestelijke gelegenheid. Omdat het bij een besloten feest altijd om maatwerk gaat kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijke toelichting van de mogelijkheden.
Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om voor of na de show, eventueel in besloten kring, een borrel te drinken in Het Bruisend Bruin Café op de eerste verdieping. Voor groepen vanaf 50 personen kan dat ook in de sfeervolle Sprookjes Salon. In deze gezellige ruimtes kunt u genieten van een all-in borrel arrangement van een uur (€ 15,- p.p. inclusief drank en snacks). Dit biedt u en uw gasten de gelegenheid om in alle rust bij te kletsen voordat u zich in het feestgewoel stort of nog even na te praten na de voorstelling. De borrels kunt u boeken bij het plaatsen van uw reservering of later regelen met een telefoontje of via de mail.
Indien u iets te vieren heeft dan kunt u dit melden bij uw reservering. Wij zorgen dan dat het feestvarken op gepaste wijze in het zonnetje wordt gezet. Dit zal nooit op een kwetsende of smakeloze manier gebeuren.

WAT MAG HET KOSTEN?

vrijdag- en zaterdag:
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€90,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

zondag tot donderdag:
€65,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€80,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis

Download hier het Dinner Buffet
Zorgzame Helden Avond (in het leven geroepen voor de helden uit de zorgsector, politie, defensie, onderwijs, brandweer enz. - maar iedereen is welkom)
€60,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, port & Martini
€75,- p.p. inclusief de voorstelling, het dinerbuffet met voor- en nagerecht en een drankassortiment van bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren en bubbels van het huis
Kijk in de agenda voor de Zorgzame Helden Avond, kleurcode

Borrel vooraf
€15,- p.p. Voor dit bedrag bieden wij u een gezellige ruimte waar u in besloten kring kunt genieten van een drankarrangement (bier, wijn, fris, port, Martini), warme snacks en iets te knabbelen. (vanaf 25 personen)

AfterParty
€15,- p.p. Na de show nog even genieten van de bijzondere sfeer van ons bruin café of de Sprookjes Salon. Drankjes, hapjes en eventueel wat live muziek zijn bij de prijs inbegrepen. (vanaf 25 personen)

HOE LAAT BEGINT BAZAAR BIZAR?

 Maandag t/m donderdagvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Einde:
18.30
22.30
19.00
23.00
18.00
22.00
14.00
18.00

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.