RESERVERINGS FORMULIER

U heeft gekozen voor een reservering op: 07-11-2024
Wilt u een andere datum kiezen Klik hier

U ontvangt een bevestiging van uw boeking.
Deze wordt per e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.
Wenst u de bevestiging per post te ontvangen? Laat het even weten.

BWF = bier, wijn, fris, port, sherry, Martini
BWFM = bier, wijn, fris, sterke drank, speciale bieren & Prosecco
Voor Borrel €15,00 p.p. (vanaf 25 pers)
AfterParty €15,00 p.p. (vanaf 25 pers)

Welkom in onze Buurt!

Nog even en dan is het zover. Dan worden wij buren. In de wijk ZonderZonden wordt u door de bewoners van de Schone Schijnstraat warm onthaald. U gaat een avontuur tegemoet waar het motto ‘Alles Mag. Niets Moet’ volop wordt nageleefd. Zang, dans, humor en eten & drinken in overvloed zijn de ingrediënten van deze feestcocktail.

Om uw bezoek aan het Dinner Theater een gouden randje te geven kunt u wat leuke extraatjes toevoegen aan uw boeking.

Klik hier voor meer informatie

Een ‘Leuke Spreuken’-pet à €7,50 p/st
Kies uit de volgende spreuken:

 

De Buren in de Bloemen à €20,- p/st
Houd mij op de hoogte van leuke nieuwtjes

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.