Duik met ons terug in de tijd...
Boek nu!

 

Een oer-gezellig avondje uit!

 

 

HET UURTJE VOORAF

De vroege vogel vangt de worm… Uw dinner theater aftrappen in besloten kring? Vooraf een drankje doen met de eigen groep? Een speech of huldiging? Wij hebben genoeg leuke ruimtes en hoekjes waar u de avond op passende wijze in kan luiden. Van een stijlvolle ontvangst met bubbels en bites tot meteen de beuk erin met onze gekke gangmakers. Vanaf € 10,- per uur inclusief drank en snacks. Bel gerust voor de mogelijkheden.

AFTERPARTY

Brabantse nachten zijn lang…. En ze worden nog langer als u er een borrel uurtje aan vast plakt in onze sfeervolle borrelhoek, het gezellig bruin café of de vrolijke Sprookjes Salon. Wij zorgen voor muziek naar keuze, voldoende drank en de nodige warme snacks. Ons team zorgt voor een waardige afsluiting van uw avondje Inspiration Point. Voor een uurtje naborrelen bedragen de kosten € 10,- p.p. (verlengen is mogelijk).

BUBBELS & BLOEMEN

Is er iets te vieren? Wij kunnen zorgen voor een fles bubbels of bos bloemen bij aankomst. Ook denken wij graag met u mee als u op een originele manier uw jarige job of vrijgezel wil verrassen. Wenst u vooraf een cadeau of goody bags af te geven, geen enkel probleem. Een telefoontje of e-mail volstaat om uw uitje een gouden randje te geven.

DE SPROOKJES SALON

Vanaf 1 september as. kunt u reserveren voor een Sprookjeslunch of een besloten feestje in onze Sprookjes Salon op de eerste verdieping. Eenmaal over de drempel komt u terecht in een andere wereld. Kleurig en bloemrijk met een moderne touch. Maar wat uw bezoek bijzonder zal maken zijn de sprookjesfiguren die ervoor zorgen dat u op eet- en drink-gebied niets tekort komt. Ze rennen, springen, swingen en zingen voor uw plezier.

Wij denken graag mee over de invulling van uw bijzondere gelegen-heid. Door jarenlange ervaring en een veelzijdig showteam hebben wij een arsenaal aan originele ideeën en middelen om uw middag in te vullen. Informeer vrijblijvend naar de opties.

De Sprookjes Salon heeft tijdens de Corona Crisis een maximum bezetting van 50 personen maar u kunt ook terecht met een kleiner gezelschap. Na de intelligente lockdown wordt het aantal verhoogd naar 100 personen.

 

De Sprookjes Salon leent zich prima voor:

  • De Stoute Sprookjes Surprise lunch
  • een middagreceptie
  • een Stoute Sprookjes Zakenlunch
  • een bruiloftslunch
  • het Uurtje Vooraf of de After Party

HORECA NIGHT

Voor de hardwerkende collega’s uit de horeca en iedereen die houdt van een feestje op de maandagavond is er goed nieuws: bijna elke maand gaan we op de maandag wel een keer los in het bos. Op de Horeca Night gaat het er net iets heftiger aan toe dan normaal. Lekker eten en drinken en een flinke portie muziek en maffe capriolen: wat wil je nog meer? Uiteraard niet alleen voor lieden uit de horeca. Iedereen is welkom in ons zaaltje van plezier. Kijk op de agenda voor de data van de Horeca Night.

BESLOTEN FEEST

Een feestavond in besloten kring behoort ook tot de mogelijkheden bij Inspiration Point. U geniet met uw eigen gezelschap van een voorstelling of van een feestavond op maat. Samen met u creëren wij een programma dat geheel is afgestemd op uw wensen. Op de doordeweekse middag of avond alsmede de zondagmiddag of -avond kunt u met een groep vanaf 65 personen terecht voor een besloten feest. Op de vrijdag en zaterdag kan dit met een groep vanaf 200 personen. Wij verzorgen met passie elke feestelijke gelegenheid. Ons prachtig theater leent zich immers prima voor een romantische bruiloft, bedrijfsevent en dansfestijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

THEATERBON

Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

U kunt zelf aangeven welk arrangement u cadeau wenst te doen en voor hoeveel personen. De bonnen zijn een jaar lang geldig.

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.