DINNER THEATER AUGUSTUS

Is het toeval dat de show van dit jaar draait om de ontwikkeling van de mens? En dat er net dít jaar wereldwijd een virus uitbreekt dat deze ontwikkeling even stil legt? Is het toeval dat de pandemie ons opnieuw laat kijken naar de zin en onzin van het leven? Want dat is waar de voorstelling ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’ over gaat.

Onze aangepaste voorstelling biedt een ludieke kijk op het proces van onze ‘beschaving’ en voert u tegelijk mee op een muzikaal en theatraal avontuur. Alle zintuigen worden geprikkeld en de lachspier krijgt een flinke training.

In plaats van een uitgebreid dinerbuffet presenteren wij bij de virus-editie een culinair vier gangen menu van dagverse producten uit eigen keuken. Dit wordt op een zeer originele manier uitgeserveerd en zal zelfs de grootste smulpaap kunnen bekoren. Natuurlijk kunnen allergieën en intoleranties nog steeds vooraf worden doorgegeven.

Op alle dagen in augustus is de inloop tussen 19.00 en 20.00 en duurt de avond tot 23.00. De kosten bedragen € 50,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port, sherry, Martini en € 60,- inclusief sterke drank, speciale bieren en Prosecco.

Als u vóór 1 augustus boekt dan krijgt u € 5,- korting p.p. bij direct betalen per bank.
Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar bedragen de kosten € 40,-

 

Evolutie:
anti-virus editie
voorlopig alleen in augustus

 

Wat is er anders?

 • Een ‘show’ geheel volgens de richtlijnen
 • Bij aankomst vindt er een gezondheidscheck plaats
 • Er is plaats voor maximaal 100 personen
 • De tafels staan (minimaal) 1.5 meter uit elkaar
 • Maximaal 2 personen per tafel of meerdere personen uit hetzelfde huishouden aan 1 tafel (voor groepen hebben wij een leuke & veilige oplossing)
 • Duidelijke aanduiding voor looprichtingen
 • Bediening op afstand óf voorzien van bescherming
 • Voldoende middelen aanwezig om goede hygiëne toe te passen

Wat blijft hetzelfde?

 • ‘Niets moet, Alles mag’ wordt ‘Alles moet, Niets mag’ 😊
 • interactie (op afstand) van de artiesten met het publiek
 • Heerlijk eten en drinken in overvloed
 • Een ongedwongen en inspirerende sfeer

Download hier het Anti-Virus Menu
Download hier de Flyer

Reserveren is verplicht.

DINNER THEATER 2020

In 2020 nemen wij u mee terug naar de oorsprong van onze voorsprong. Van ‘back to basic’ in het Stenen Tijdperk naar de grenzeloze mogelijkheden van het heden. U maakt kennis met uw verre voorouders en de manier waarop zij zich door de eeuwen heen hebben ‘ontwikkeld’. Want terwijl u ogen & oren tekort komt tijdens dit adembenemend spektakel rijst bij ons allen de vraag: zijn wij er wel op vooruitgegaan? Waanzinnige kostuums, originele & gevarieerde muziek, artistieke fysieke & theatrale uitspattingen: alles komt voorbij tijdens dit 4 ½ uur durend kijkspel waarin u als gast wordt meegezogen.
Evolutie:
Terug naar de oersprong
Maar nog altijd onder het motto: Alles Mag, niets Moet!

Tijdens ‘Evolutie’ presenteren wij met trots een nieuwe culinaire omlijsting. Het met zorg samengestelde buffet komt tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. Het voor- en nagerecht presenteren wij aan tafel en de drankjes worden met een stralende lach geserveerd.

Bent u ook toe aan een ‘oer’-gezellig avondje uit?

Dowload hier het Evolutie menu
Download hier de Flyer

Trek de stoute sandalen aan en reserveer nu.

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Ook in 2020/2021 duiken wij de boeken weer in. De sprookjesboeken welteverstaan. Wij presenteren een modern sprookje met alle helden uit uw jeugd. Maar natuurlijk doen wij dat wel met een ondeugende knipoog en een overdosis aan zang, dans en cabaret. Aangevuld met een zeer uitgebreide culinaire omlijsting en drank in overvloed beleeft u een middag of avond om nooit te vergeten.

Hoe zouden de sprookjesfiguren overeind blijven in deze tijd van supersnelle technologische ontwikkelingen, comazuipen, zinloos geweld, economische recessie en milieuvervuiling?

Na vanavond gelooft u weer in sprookjes!
Er was Eens...
Het Leven kan een Sprookje zijn
Wat deze show aantrekkelijk maakt is de complete vlucht uit de realiteit. Adembenemende kostuums, feeërieke muziek en pikante sketches. Sprookjes met een volwassen en modern tintje. Stout. Theatraal. Magisch.

Gooi de remmen los in het Sprookjesbos! Reserveer nu!

Download hier het Sprookjes menu
Download hier de Flyer

Anti-Virus Programma
Deze voorstelling wordt ook aangepast om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid zolang als nodig is. Wanneer het weer is toegestaan dan wordt het 4-gangen diner vervangen door het uitgebreide dinerbuffet.

DE KOSTEN

De kosten op vrijdag- en zaterdagavond:
inclusief drank € 65,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 75,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

De kosten op de doordeweekse avond en zondag:
inclusief drank € 55,- p.p. (bier, wijn, fris, port, sherry, Martini)
Inclusief sterke drank: € 65,- p.p. (ook speciale bieren & Prosecco)

!!! Per gezelschap kunt u 1 arrangement kiezen. Het is wel mogelijk om het basis arrangement uit te breiden met sterke drank, speciale bieren & Prosecco op basis van nacalculatie!!!

DE TIJDEN

 Doordeweeksvrijdag en zaterdagzondagmatinee:
Deuren open:
Aanvang show:
Einde:
19.00
19.30
23.30
19.30
20.00
00.00
18.00
18.30
22.30
14.00
14.30
18.30

HET TEAM

HET ARRANGEMENT

Dinner Theater bij Inspiration Point is een combinatie van entertainment & culinair genot. Zang en dans zijn op topniveau, de humor is op het randje en aan het eten en de service worden enorm veel aandacht besteed. In ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’ vloeien al deze elementen naadloos in elkaar over om u een bijzondere beleving te bezorgen. Het kersje op deze theater-taart is het persoonlijk contact van de artiesten met het publiek. Een uitgebreid dinerbuffet en drankarrangement zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

DE TROEVEN

 • Elk jaar met Kerst een splinternieuwe show
 • Entertainment op topniveau met een flinke portie (pikante) humor
 • Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
 • Dagverse producten uit eigen keuken verwerkt in een uitgebreid buffet
 • U zit altijd met uw gezelschap aan een eigen tafel of eigen tafels
 • Heeft u iets te vieren? Wij zetten graag uw feestvarken in het zonnetje
 • Wij houden rekening met dieetwensen (allergieën & intoleranties)

CULINAIR GENIETEN

De smaakvolle buffetten van Inspiration Point komen elke dag uit eigen keuken. Met verse producten en veel toewijding wordt er door Madelein en haar keukenteam gestreefd naar een puur en gevarieerd culinair geheel dat tegemoetkomt aan de meest uiteenlopende wensen. Een uitgebreid vis- en saladebuffet, heerlijke vleesgerechten en rijst, pasta en aardappelgarnituren. Vooraf serveren wij een soepje met stokbrood en als toetje een softijsje en koffie/thee met zoete lekkernijen. Heeft u suggesties of aanmerkingen? De feedback van onze gasten is erg belangrijk. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat het ons weten.

Download hier het Luxe Dinner Buffet