THEATERBON

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

ARRANGEMENT 1 € 55,-
Het arrangement zonder sterke drank/speciale bieren op doordeweekse dagen en zondagen
ARRANGEMENT 2 € 65,-
Het arrangement zonder sterke drank/speciale bieren op vrijdag en zaterdag (normaal tarief: € 65,- p.p.) Het arrangement mét sterke drank/speciale bieren op doordeweekse dagen en zondagen
ARRANGEMENT 3 € 75,-
Het arrangement mét sterke drank/speciale bieren op vrijdag en zaterdag

Houd mij op de hoogte van leuke acties en evenementen

Privacyverklaring

De TheaterBon
Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksfeest of afscheid? Wilt u uw Kerstpakketten opleuken of vervangen door iets nieuws? Verdient uw jubilaris een bijzonder bedankje voor zijn of haar trouwe dienst? Krijgt een afscheidsfeest een gouden randje door een guitig geschenk? Een TheaterBon van Inspiration Point is een cadeau dat altijd aanslaat..

U kunt zelf aangeven welk arrangement u cadeau wenst te doen en voor hoeveel personen. De bonnen zijn een jaar lang geldig.

Wanneer u voor minimaal 50 personen een TheaterBon aanschaft dan komen wij deze overdag in vol ornaat bij u op het bedrijf, aan huis of op het sportveld bezorgen. Een leuke manier om een Sinterklaas- of Kerstviering, een familiedag of sportevenement op te leuken en meteen uw personeel, vrienden, familie of teamgenoten een uitje cadeau te doen.

De cadeaubonnen zijn af te halen en te betalen bij ons in het theater of worden na betaling per bank naar u toe gestuurd per post.

Kortingsactie!!! Bestel vóór 31 december 2020 uw TheaterBon en geniet van € 5,- korting op elk arrangement. Op de TheaterBon vermelden wij de waarde zonder korting. Ook deze bonnen zijn een jaar lang geldig.

WIE

Inspiration Point is een bedrijf dat niet in één categorie ondergebracht kan worden. Het is een horecabedrijf waar service en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het is een theaterbedrijf waar passie en creativiteit de boventoon voeren. Het is een familiebedrijf waar al meer dan 30 jaar met veel liefde aan wordt gebouwd en verbouwd.

ZIJN

In 1986 is eigenaresse en regisseuse Els Kool na een lang verblijf in Canada en Amerika met steun van bierbrouwerij Bavaria begonnen met een kleine bistro aan de Leenderweg in Eindhoven. In 10 jaar tijd groeide deze zaak uit tot een succesvol (steengril-)restaurant en populaire locatie voor bruiloften en feesten. En toen werd het volgens Els tijd voor iets nieuws in de Hollandse horeca.

WIJ

In 1997 werden de eerste Dinner Theatervoorstellingen opgevoerd. Door Els geregisseerd, door dochter Jolie geschreven en met muziekcomposities van zoon Henk junior. Vader Henk senior had een prominente rol in de financiën, techniek en decorbouw. Om hen heen werd aan een sterk showteam gebouwd waarvan de kern na 20 jaar nog steeds intact is. In 2018 droeg Els de scepter officieel over aan haar dochter Jolie maar blijft zij aan als Creative Director. Samen met een gepassioneerde groep artiesten hoopt het hele gezin nog jaren lang de familietraditie voort te zetten.