Niets is wat het lijkt en wat het lijkt dat is het niet!

Bij Inspiration Point is het elke show weer feest. Maar soms zijn we in een gulle bui en bieden wij een beetje meer voor een beetje minder. Op deze pagina vindt u leuke kortingsacties en ook alles over de matinées en de feestdagen.

EVOLUTIE KORTING

De temperaturen stijgen en onze prijzen dalen! In september kunt u bij ons op passende wijze uw vakantie komen inluiden of afsluiten. Wij knallen er tijdens deze maand regelmatig een leuke korting van € 5,- tegenaan. Voor personeel uit het onderwijs de ideale manier om na de vakantie even team te builden en voor de stoere mannen & vrouwen uit de bouw dé gelegenheid om te verbroederen voordat het zware werk weer begint. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom. Hou de agenda in de gaten voor de evolutiekorting!

ZORGZAME HELDEN ACTIE

Op verzoek van vele zorgzame helden hebben wij weer een aantal data gepland voor de toppers uit de zorgsector, van de politie & brandweer, van defensie en de kinderopvang. Op deze avonden een korting van maar liefst € 5,- p.p. op de reguliere prijs om onze waardering voor deze kanjers te uiten. Hou de agenda in de gaten voor de data met de kleur oranje. Uiteraard is iedereen op deze avond welkom om te profiteren van deze korting.

1e & 2e KERSTDAG Crazy Christmas Cabaret

In verband met de Corona crisis presenteren wij dit jaar met Kerst geen nieuwe show maar wel een weergaloos Kerst spektakel. De Kerstshow zal hoogtepunten bevatten uit de voorstellingen van de afgelopen jaren én uit de nieuwe show van 2021. Alle ingrediënten van het dinner theater worden toegevoegd aan een kleurige Kerst-cocktail: zang, dans en veel entertainment bij u aan tafel. De theater-zaal wordt Instagram-waardig gedecoreerd en het dinerbuffet wordt subliem. De kosten bedragen €70,- p.p. inclusief bier, wijn, fris, port & Martini en €80,- inclusief sterke drank en speciale bieren. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar bedragen de kosten €50,-. De deuren gaan om 19.00 open en de show duurt tot 23.30.

31 DECEMBER OUD & NIEUW 2020/2021

Voor velen hét leukste feestje van het jaar. Met Oud & Nieuw voeren wij in razend tempo de hoogtepunten op uit de nieuwe show en geniet u van een decadent dinerbuffet en uitgebreid drankenpakket. Maar vanaf middernacht gaan de remmen pas écht los: knallende kurken, knuffelen & kussen & vooral feesten. De crew haalt alles uit de kast, van meezingers tot dance classics. Om 20.30 gaan de deuren open en het feest gaat door tot 2.00. De kosten bedragen € 90,- per persoon (incl. sterke drank, speciaal bier & Prosecco).

ZONDAG MATINEE 14.00-18.30

Wie had gedacht dat de zondagmiddag zo leuk kon zijn? Voor uw familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding enz. leent de matinée zich prima. Wij zorgen voor een heerlijk buffet met voor- en nagerecht en een bruisende show voor jong en oud. Ook op de zondagmiddag gaat de polonaise door de keuken en wordt er gedanst en gezongen dat het een lieve lust is. Voor €55,- p.p. (incl. bier, wijn, fris, port, sherry & Martini) en € 35,- p.p. voor de kids (minimumleeftijd 8 jaar) bent u de hele middag onder de pannen. Raadpleeg de agenda voor de data.

ANTI-VIRUS EDITIE

Vanaf 1 augustus gooien wij de deuren open om jullie culinair en creatief te verwennen. Zoals het er nu uitziet zal dat in augustus voor maximaal 100 gasten tegelijk zijn. In de zaal is er volop ruimte tussen alle gasten en alle tafels om uw veiligheid te waarborgen. Wij hebben alle voorzieningen getroffen op gebied van hygiëne en een uitstekend ventilatiesysteem om een goede luchtcirculatie te garanderen. De wervelende show ‘Evolutie: Terug naar de Oersprong’ is in een virusvriendelijk jasje gestoken zodat deze ook geheel voldoet aan de richtlijnen. Maar het leukste komt nog…wij hebben de koppen op anderhalve meter bijeen gestoken om ervoor te zorgen dat jullie lachsalvo’s straks door de zaal galmen.